IC DK* Feles Grata C iSiliva Oya Uvemvane OSH ns 22


KASTRERAD i November-2005

Oya fyller 8 år i år 2009 och han är allas favoritgubbe. Kastrerades 2005 men bryr sig inte så mycket om det utan parar en hona då och då.. att det är lös-skott är ju matte glad för *S*

************************************************************

S* Jackpott's Pocahontas, SIA n

Pocahonats är Elisabeths nya lilla tjej som Hon sparat efter whoppi. Hon är en liten dam ut i klospettsarna som vet sitt värde i guld.
Hon har en underbart blå ögonfärg och hennes färg är ljuvlig för åldern.
"Pocca" Har varit med på 5 Utställningar och älskar att vara med och visa upp sig. hennes resultat har varit bra och hon har fått massor av hjärtan och pussar av alla domare.
7 x EX 1, 4 x BIV, 6 x NOMINERAD, 2 x BIS.
Har en siameshane med DK*Nissen's Niro SIA n, Hontas som den lille heter föddes 8 November 2005. Och är hos adoptivmamma Skruttan då vår pocca fortfarande efter 12 dagar ligger inlagd på Hässleholms Djursjukhus efter en komplicerad infektion.

Pocahontas blev kastrerad i samband med förlossningen.

**********************************************************************

IC S*Jackpott's Platina Plexi OSH b

Kaxig kallas den här damen och namnet fick hon av köparen Lina Lindström. Hon såg allmänt Kaxig ut och så blev det så. När Kaxig var två år flyttade hon hem igen till Elisabeth.
Det var något som Kaxig inte trivdes med hemma hos Lina och gemensamt så kom vi fram till att detta var det bästa, så nu lever hon loppan hemma hos Elisabeth och är en helt enastående personlighet.
Kaxig är kullsyster till S*Jackpott's Paddám Princip ORS h.
Våra förhoppningar var att hon skulle fortsätta som avelshona här hos oss men nu blir inte allt som man tänkt sig. Kaxig blev kastrerad i December-2005.

************************************************************

Uppdaterad 27 Februari-2009