*******************************************************************************

Alla våra hanar är testas regelbundet mot FIV & FELV och de flickor som kommer på besök måste givetvis också vara NYtestade & negativa.

*******************************************************************************


HU*Shagio-Chen Holiday OSH b 03

Endast till egen avel

Vårt ny tillskott i familjen.
Holiday hittade jag på en Ungersk hemsida och såg att han tyvärr inte var till salu.. jag gick flera dagar och tänkte på honom och kunde inte släppa tanken på att han var precis den katt jag letade efter. Ja jag mailade uppfödaren och fick positivt besked, vi kom överens om att han skulle para ett par honor hos henne för att sedan flytta vidare till mig. Holiday ärinte till utlåning i dagsläget då vi vill att hans första avkommor ska födas hos oss och har även på förhand valt ut ett fåtal utomstående honor som kommer att hälsa på 2008. Holiday har visat framfötterna på utställning och har fina resultat 9 X Nominerad, 3 X Bäst i Ras, 3 X Best in Show, 1 BOB (Best of the Best). Tack èva för denna underbara kille. Holiday har även blivit utsälld två gånger på hemaplan ochblev Best in Show båda gångerna
Testades neg för FIV/FELV Oktober-08
FIN*Ginie's Rollercoaster OSH n 22

Import från Finland med Australienska & Ryska linjer. Rollo som han kallas har ett härligt mönster.
Rollo har fin grön färg på ögonen och en underbar profil. Detta är en stor muskolös kille som bara älskar att kela. Testades neg för FIV/FELV mars-08. Besökande flickor är välkommna om de testas och är negativa.


IDP*Zandrino's Nelson OSH a

Avkomma till min älskade Mackerel. Nelson föddes hemma hos Barbro Grönberg och var den sista kullen efter Mackerel.
Dagen jag hämtade hem min lilla Nelson glömmer jag aldig, jag var så lycklig och är fortfarande. tack vare Barbro och Benny kan vi nu fullföja de planer vi planerade. Nelson har fått solen att lysa igen och han är en underbar katt både i personlighet & utseende. Nelson testades Negativ för FIV/FELV oktober-08.


S*Jackpott's Donatello OSH n 03

Från vår egen uppfödning. Avkomma från Tyska importen D-Shiva's Lord of the Ring. Snäll kille som är lite blyg, matte fungerar bäst i alla väder. Främmande får man lära känna först innan man bestämmer sig om de är ok eller inte!
Donatello Kunde ha aningen mer vitt men då han blivit pappa till en högradig vit kattunge och vi läst på och lärt oss att mängden av vitt inte styrs av hur mycket vitt föräldradjuret har, bestämde vi oss för att fortsätta med honom ett tag till i avel. Testades neg för FIV/FELV oktober-08, honor som testas och är negativa är välkommna.


******************************************************************

Alla våra hanar är testade mot FIV & FELV och de flickor som kommer på besök måste givetvis också vara negativa.

Uppdaterad: 27 Februari-2009